Musto

Vil du være den flotteste sejler på vandet, finder du det lækreste sejlertøj i sortimentet fra Musto. Musto er et luksuriøst brand, der har specialiseret sig inden for produktion og salg af sejlertøj til den kræsne sejler, der virkelig ved, hvad han eller hun vil have. Musto har eksisteret siden 1964 og har fra start slået sit navn fast som et af de brands inden for sejlertøj, der er værd at holde øje med. Mangler du nyt sejlertøj, er det derfor et must at tage et kig på udvalget af Musto-sejlertøj her, hvor du finder blandt andet Musto-sejlerbukser og ligeledes et stort udvalg af sejlerjakker, skjorter, handsker, hatte og støvler. Med andre ord alt, hvad du skal bruge for at sikre dig, at du er klædt godt på til dagens udfordringer og oplevelser på vandet.

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 52

Faldende orden
Side
pr. side

Musto-sejlerbukser og andet Musto-sejlertøj af høj kvalitet

En sejltur kan byde på lidt af hvert, og alt efter vejret og sejlturens formål og omfang er det vigtigt, at påklædningen er velvalgt og i tiptop kvalitet. Musto kan noget med design, og gør selv det mest praktiske sejlertøj flot at se på – og når kvaliteten samtidig er i en klasse helt for sig selv, er der så egentlig mere at drømme om? Det skulle da lige være, hvis Musto-sejlertøj også er komfortabelt at have på selv efter mange timers sejlads. Og det er det selvsagt, for ellers ville du næppe kunne finde det her hos Havhøkeren, hvor komfort er et af vores vigtigste pejlemærker, når vi udvælger sejlertøj til vores sortiment.

Køb Musto-sejlertøj hos Havhøkeren

Hvad står du og mangler af tøj til fremtidens mange hyggelige sejlture – måske et par Musto-sejlbukser, en kasket eller et par nye handsker? Du finder det hele her i udvalget fra Musto hos Havhøkeren. Bag Musto-brandet står Keith Musto, der er en af Englands bedste olympiske sejlere, og er der nogen, der har erfaring med, hvad rigtig godt sejlertøj skal kunne, så må det da være en vaskeægte olympisk sejler selv. Vælg dine favoritter blandt de mange muligheder fra Musto, og glæd dig til snart at tage ud på nye eventyr iført noget af det lækreste sejlertøj på markedet.