SikaI 1870 starter Familien Engelbredt træskoproduktion i Herning. Det er her Sikas historie starter, men først over 100 år senere starter de på produktionen af arbejds- og sikkerhedstræsko til industri.

I 2000 og 2001 vinder de Børsens Gazelle pris. Sikas værdier bygger i dag på pålidelighed, værdifuldhed og kreativitet. Disse værdier skinner igennem i deres produkter. SIKA Footwear udvikler, producerer og leverer sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til professionelt brug indenfor en lang række brancher og industrier. De er i virkelig god kvalitet, og egner sig derfor også til hverdag- og fritidsbrug. De laver også støvler i fantastisk kvalitet, sikkerhedssko med velcro og en smart sikkerhedssko designet som sneakers.

Der er fokus på at skoene, støvlerne og sandalerne skal være vandafvisende, åndbare og slidstærke. Det er med til at gøre dem perfekte til arbejdspladsen eller til den aktive livsstil. Vi fører herpå siden også indlægssåler, der er med til at øge komforten. Derudover har vi tilbehør såsom ekstra snørebånd og læderfedt.

Tjek vores udvalg her!

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Leveringstid
Brand
Type
Lager
pr. side

10 varer

Faldende orden
pr. side