Skechers

Skechers blev etableret i California i 1992 og startede ud med at være en arbejdsstøvle. I dag sælges Skechers i mere end 170 lande verden rundt og er blevet et fortrukket brand bland mange.

Skecher udemærker sig inden for Lifestyle og Performance og mange professionelle sportsfolk sværger da også til brandet, blandt andet  maratonløberne Jesper Hahn Jensen og Torben Glass Nielsen samt den professionelle golfspiller Emily Kristine Pedersen.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 67

Faldende orden
Side
pr. side

Sneakers med svangstøtte

Sneakers med svangstøtte har til formål at støtte og aflaste svangen ved gang. De hjælper dig med at gå korrekt, samt forebygger smerter i fødder og den velkendte træthedsfornemmelse.

Desuden bidrager sneakers med svangstøtte også til en mere behagelig gang. Det er altså ikke blot efterfølgende gener de forebygger. Når man går korrekt, vil man også fornemme at det føles mere behageligt.

Dette er netop hvad svangstøtte i Skechers sneakers kan give dig. En sko, hvor man får maksimal komfort både imens og efter man har brugt dem.

Gode Skechers tilbud

Der er næsten altid gode Skechers tilbud at finde her på siden. Vi tilbyder ofte Skechers restsalg, hvor du kan spare over 50% på de bedste modeller. Så hvis du er heldig, og vi har netop din størrelse tilbage, så er der rigtig mange penge at spare.

Udover de mange Skechers tilbud, så kører vi generelt lave priser. Vi forsøger så vidt muligt at give dig den bedste pris på markedet. Af samme grund kan du også tage brug af vores prisgaranti som dækker over Skechers.

Mange forskellige Skechers modeller

Der findes utroligt mange forskellige Skechers modeller. Det gælder farver og design, men du kan også købe Skechers til specifikke formål. Nogle er særligt velegnet løb, mens andre er gode til outdoor og at andre.

Fælles for alle Skechers modeller er, at de tilbyder høj komfort og støtte. Hvis du eksempelvis mangler en god sko til hverdagen, så kan vi anbefale Go Walk Arch Fit, som er en sand klassiker.

Du kan altid læse mere på produktet og vurdere om skoen passer til dine behov.

Blå og hvide Skechers

Skechers kan købes i stort set alle farver. Hos Havhøkeren er vores blå og hvide Skechers sneakers meget populære, men vi forhandler også mange andre farver.

Her på siden kan du bl.a. købe sorte, brune, pink, blå og hvide Skechers sko. Mange af modellerne kommer endda i flere forskellige farver.

Så kan du finde farven, som til netop din stil.