Regntøj til dame

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

15 varer

Faldende orden
pr. side

Mode regntøj

Her finder du et stort udvalg af regntøj til kvinder, og dertilhørende tilbehør. Du kan tage et kig på vores moderigtige regntøj fra Blæst, eller det mere praktiske fra Ocean og Helly Hansen. Derved finder du altså regntøj til enhver lejlighed hos os og til fornuftige priser. Om du så skal have en en flot regnjakke til hverdagen, eller en praktisk til arbejdet derhjemme. Flere af vores produkter tilbyder også varme, men hvis du skal holde varmen på de kolde dage burde du også tage et kig på vores flotte striktrøjer fra SNS Herning eller Signal.

Kvinde regntøj til sejlads

Har du oceaner af lyst til at tage ud og sejle eller bruge tid på havnen, men kan du se, at himlen er grå, og det snart begynder at regne? Lad ikke lidt regn og vind afholde dig fra at gøre det, du holder af - nemlig at sætte vind i sejlene eller starte bådens motor og tage af sted ud på det åbne hav. Alt dette behøver du ikke at bekymre dig om, hvis du springer i regntøjet, tjekker vejrforholdene og sørger for at være dækket godt ind. 

Hos Havhøkeren har vi sørget for, at vi har et bredt spænd af regnjakker- og bukser i et hav af farver og i en stor variation af størrelser. Du kan også holde varmen med vores andre frakker til damer og jakker. De er perfekte til kvinder, som elsker at bruge tid udendørs og ikke har noget imod det skiftende danske vejr.

Regnsæt damer - find det hos Havhøkeren 

Hold dig tør med vores lækre regnsæt til kvinder. Ikke nok med at du får mulighed for at vælge ud fra et stort sortiment af vind- og vandafvisende produkter, så får du tilmed også et stort udvalg af alt indenfor regnjakker-, frakker og sæt. Disse produkter vil få enhver kvinde til at føle sig tilpas og selvsikker - selv når det regner. På vores webshop kan du vælge mellem regnsæt fra anerkendte mærker som Helly Hansen.

Vores regnsæt til damer er en billig løsning, hvor du for både bukser og jakke i et. På den måde kan du spare penge, og samtidig få et regntøjssæt som passer sammen. Vores regnsæt er klart det bedste valg, hvis du gerne vil have noget billigt regntøj af en god kvalitet. Se udvalget her på siden, hvor du kan altid kan forvente en god kvalitet og fornuftige priser.

Se smart ud i regnen med vores regnfrakker 

Som kvinde kan man måske hurtigt komme til at føle sig mindre feminin, hvis man skal gå med både regnbukser og en regnjakke, når man skal ud i gråvejret. Man kommer nemt til at føle sig pakket ind i sådan en grad, at man ikke kan se om du går rundt i en flyverdragt eller et todelt sæt. Sådan behøver det ikke at være.
Med de smarte regnfrakker, du kan finde på vores webshop, vil du ikke tænke over, at du måske ikke føler dig nær som kvindelig, som du burde. De let figursyede frakker er nemlig med til at fremhæve dine kvindelige former og får dig tilmed til at stilet og klassisk ud, hvilket enhver kvinde har ret til.

 

Hold fødderne varme med smart fodtøj 

Suppler din nye regnjakke eller frakke med et par af vores fede gummistøvler til kvinder, der fås i forskellige farver og designs. Derved sikrer du, at dine fødder ikke bliver gennemblødte, så snart du går ud i det våde vejr eller ved et uheld kommer til at træde ned i en vandpyt. Foruden påpasselig fodbeklædning til de koldere og lidt vådere dage har vi også et væld af andet dame fodtøj til de dage, hvor solen skulle stå højt på himlen.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål 

Hvad end du har spørgsmål til vores regnsæt, fodtøj eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar med afklarende spørgsmål til din undren. Fang os på tlf. +45 48 30 16 99 eller skriv en mail til [email protected].

Ønsker du at prøve vores regntøj, før du køber det, er du mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Nordre Havnevej 9 i Gilleleje. Her kan du også se nærmere på vores andre produkter, og vi kan få os en personlig snak alt efter behov.