Sejlerjakker

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Til søs er der ofte udfordrende vind og vejr, hvorfor det rette sejlertøj er nødvendigt. Hos Havhøkeren kan du derfor her på siden finde et stort udvalg af forskellige sejlerjakker til både mænd og kvinder. Vi sælger sejlerjakker fra anerkendte mærker som blandt andet Musto, SailXtreme og Helly Hansen.

Se nærmere på vores udvalg af sejlerjakker herunder, så du kan forberede dig bedst muligt på den mest optimale og behagelige sejltur uanset vind og vejr. Foruden vores sejlerjakker sælger vi naturligvis også sejlerbukser og sejlersko. Er du derfor en ægte sejlentusiast, anbefaler vi dig også at se nærmere på dette udvalg, så du er fuldstændig helgarderet med overtøjet, når du er til søs.

Vælg den rette sejlerjakke til dine formål

Hos Havhøkeren sælger vi udelukkende sejlerjakker i gode kvaliteter. Dog har vi sejlerjakker i forskellige prisklasser, og derfor vil der naturligvis også være nogle af jakkerne i vores sortiment, som har en højere kvalitet og funktionalitet end andre. Vi ønsker nemlig at ramme bredt, så alle kan være med.

Er du en ægte sejlentusiast, der er ude på havet flere gange om året i al slags vejr, så er det særligt vigtigt med det helt rette sejlertøj. For at du kan få den mest optimale oplevelse, og ikke slås ud af hård regn og vind, er det derfor afgørende, at du anskaffer dig en sejlerjakke, som kan holde dig varm. Her kan det derfor give sig godt ud at ofre lidt ekstra penge på en sejlerjakke, så du kan sikre dig en både sjov og behagelig sejltur, hver eneste gang du er afsted.

Er du en knap så engageret sejlmester, men nyder du at komme ud på havet et par gange om året, når vejret er til det? Så er det altså stadig nødvendigt med noget ordentligt sejlertøj, for selvom vejrudsigten siger ’ingen regn’, så kan man aldrig vide sig sikker. Derfor skal du ligeledes her finde en god sejlerjakke, som kan holde vind og blæst ude, men kvaliteten behøver ikke at være den absolut højeste. Skal du kun bruge jakken en enkelt gang eller to om året, og i de varmere måneder, så spar hellere på pengene og køb en af vores mere prisbillige modeller. Som sagt er alle vores sejlerjakker lavet i nogle gode kvaliteter, og derfor vil du aldrig kunne ende op med en sejlerjakke fra os, som ikke gør det, den er beregnet til. 

Kontakt os for hjælp og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken sejlerjakke du skal investere i? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere hjælp og vejledning. Vi kan kontaktes på tlf. 48 30 16 99, på mail [email protected] eller via vores kontaktformuler på vores webshop. Vi ønsker at være med til at give vores kunder de mest optimale sejloplevelser, og derfor hjælper vi dig hellere end gerne med at vælge det rette sejlertøj eller diverse bådudstyr m.m.