Sejlersko og sejlerstøvler

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

19 varer

Faldende orden
pr. side

Her på siden finder du vores udvalg af sejlersko og sejlerstøvler, der er både komfortable, skridsikre og med ydersåler, der ikke sætter mærker i dækkene. Vores sejlersko finder du fra det populære mærke Sebago. Sabegos sejlersko er både praktiske til sejlads, samtidig med at de er flotte og stilrigtige. Dette gør, at skoene ikke kun bliver brugt som sejlersko, men også som fritidssko til den modebevidste person. Vores sejlerstøvler finder du derimod fra mærket Viking, der er kendte for deres kvalitetsrige sko og støvler til det aktive udendørs liv - sejlads, vandring og lignende.  

Hvad enten du mangler sejlersko eller sejlerstøvler, så anbefaler vi dig at dykke ned i vores udvalg her på siden. Behøver du ikke nødvendigvis sko til sejlads, kan du også med fordel se nærmere på vores øvrige skoudvalg, hvor du kan finde alt fra gummistøvler til sandaler og træsko.

Sejlerskoenes historie

Sejlerskoene kan spores tilbage til 1930’erne, hvor amerikaneren Paul A. Sperry udviklede denne type model med de samme funktioner, som stadig er at finde i sejlerskoene i dag. Grunden til at han udviklede netop denne model var, at den inkarnerede sejler, ligesom resten af bådfolket, kæmpede med glatte skibsdæk og stod dårligt fast med sine sko. 

Oprindeligt havde de sko, som Sperry udviklede, sorte gummisåler. De gav dog grimme mærker på dækkene og derfor begyndte han i stedet omgående at lave hvide såler, hvorfor du i dag stadig oftest ser de hvide såler i sejlerskoene.

Sejlerskoene blev udviklet til sejlads, men siden 1980’erne har de også været anvendt som fritidssko. Flere eksklusive modehuse har haft denne skomodel med i deres kollektioner, og det er nok derfor, at den har udviklet sig til også at blive så populær udenfor sejladsens verden. Med de sko fra Sebago, som du kan købe her hos os, har du altså ikke kun nogle funktionelle sejlersko, men også nogle moderigtige sko, som du kan føle dig tilpas i til hverdag.

Øvrigt fodtøj hos Havhøkeren

Foruden vores sejlersko og sejlerstøvler har vi som sagt også andre sko til både mænd og kvinder. Her kan du finde praktiske sko som gummistøvler og træsko, men du kan også finde nogle flotte sneakers eller sandaler. Vores skosortiment er utrolig stort, og derfor er det blot med at dykke ned i udvalget, så du kan få fingrene i lige netop det par sko, som du står og mangler.

Har du nogle former for spørgsmål til vores udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. 48 30 16 99, på mail til [email protected] eller via vores kontaktformuler på vores webshop. Vi ser frem til at høre fra dig!