SKO

Hos Havhøkeren forhandler vi et bredt sortiment af fodtøj. Vi bestræber os på at have fodtøj til alle årstider og anledninger, matitime som festlige. Dertil fører vi et bredt udvalg af populære mærker som Sebago, Blundstone, Tamaris og Steve Madden. Står du og mangler et nye par sandaler, hjemmesko eller nye sejler gummistøvler, så tag et kig forbi Havhøkeren og se vores store udvalg - Vi har, med stor sandsynlighed, det du søger.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Pris
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 326

Faldende orden
Side
pr. side

Produktudvælgelse

Hos Havhøkeren gør vi en dyd ud af at vælge de bedste produkter til vores kunder, og kigger derfor nøje efter kriterier som kvalitet, design, pasform samt funktionalitet. Hertil bestræber vi os også på at have et bredt udvalg af sko med god stødabsorbering, svangstøtte og komfort, som passer til den individuelle fod.

Er du i tvivl om en størrelse kan du med fordel benytte vores størrelsesguide, som hjælper dig med at finde den helt rigtig størrelse til din fod.

Sko beskyttelse

Har du købt et par nye flotte støvler eller lign. og kunne godt tænke dig at give dem en god beskyttelse, tilbyder vi hertil også indpræninger til bådelædersko eller sko lavet af syntestisk tekstil.

Udforsk gerne vores store udvalg af sko til både mænd og kvinder. Hertil kan du læse mere om materialer, funktioner og design på det enkelte produkts beskrivelse.

God shopping!